Kirketid og rockmusik, en torsdag i november

Normalt er jeg jo selv bag ved kameraet i rigtig mange situationer, men denne gang et par anderledes billeder hvor jeg er med 🙂

Jeg fik en anbefaling til at høre lidt rockmusik som jeg ikke kendte til (jo jeg kendte udmærket U2′ musik, men ikke med denne gruppe), med gruppen Die Herren som mest laver U2 cover numre. Og som altid er jeg gerne ĂĄben for at høre ny musik og se nyt optrædener af næsten enhver slags. BĂĄde fordi jeg jo sĂĄ bedre kan udtale mig om noget jeg har oplevet og ikke bare set omtalt af andre men ogsĂĄ fordi engang imellem kommer der nogle guldkorn i form af gode oplevelser.

Så med dette i baghovedet købte jeg en billet til en Die Herren koncert i Brædstrup Kirke, netop denne kombination så jeg frem til og mine forventninger blev mere end rigeligt indfriet.

Selvom der var trafikkaos pĂĄ motorvejen mod Skanderborg/Horsens – i anden anledning – kom jeg frem en halv time før start og fik en fin plads i kirken pĂĄ fjerde række. Det var sørme næsten som juleaften. Da koncerten startede var der stopfyldt – vel ca. 200-250 mennesker.

Musikken var høj – tjaa det skal rockmusik jo nok være 🙂

Forsangeren lagde ud med at stille sig op på en kasse så alle kunne se ham, og for pokker hvor havde han meget energi. Til samtlige sange blev publikum inddraget og vi fik brugt både vores stemmer og hænder gennem hele koncerten. Til allersidst sluttede de af med et nummer hvor forsangeren gik ned gennem kirkegangen og sang de afsluttende strofer. Da vi skulle ud af kirken tog det lidt tid, for det viste sig at forsangeren ville give hver enkelt gæst et stort krammer og ja, det var s.. en dejlig oplevelse jeg havde i Brædstrup på sådan en torsdag aften.

En ting er sikkert, jeg kommer igen næste ĂĄr til en af deres koncerter – I’m Hooked 🙂

ps: Blogindlæggets hovedbillede er et jeg tidligere har taget af Kolt Kirke, nedenstående billeder er taget af forsangeren i Die Herren som de efterfølgende har lagt op på deres facebook side.

 

IMG_0377 IMG_0378