Aarhus kalder – Sculpture by the Sea

 

Solopgang ved Varna

 

Så blev det atter tid til udstillingen Sculpture by the Sea, som efterhånden har været i Aarhus nogle gange. Som vanlig udstilles der hvert andet år og i år tøws jeg faktisk at den ser rigtig spændende ud, selvom jeg må erkende, at nowet af det ligger udenfor min fatteevne 🙂

Var en tur derude en fin lørdag eftermiddag hvor benene blev strakt knap et par timer, men med mange mennesker – as usual – derude når vejret er godt, blev jeg jo simpelthen nødt til, at genbesøge udsøgte dele en tidlig søndag morgen.

PS: pt. står solen op over Aarhus kl. 04.36! og nej, jeg var ikke den eneste der udnyttede fotomulighederne sådan en tidlig søndag morgenstund.

PPS: Kan kun opfordre til, at komme afsted ud og se udstillingen og samtidig få rørt benene.

PPPS: Entréen er til min favoritpris, Gratis.

Dvs. ikke gratis, men skatteborgerne i byen har betalt, også til glæde for dig der bor udenfor byen. Man er vel gæstfri 🙂

 

_5D_4601

En kærlig trutmund, er da ikke til at stå for 😉

 

_5D_4568-HDR_5D_4575  _5D_4519

 

_5D_4532

Og selv uden kunst, er der jo helt vidunderligt 🙂